maanantai 10. kesäkuuta 2013

Synttärisankari!♥

Ajattelinpa nyt kertoa teille Mikistä. Miki täyttää tänään 9 vuotta! Tämä herra on jo veteraani iässä, mutta mieleltään ja kunnoltaan vielä kuin nuori. On ollut onni, että olen saanut näin terveitä koiria. Miki ei ole sairastanut elämänsä aikana yhtään mitään.

Olin 11-vuotias kun aloin toivoa koiraa. Olen ollut koirahullu jo pienestä pitäen. Voitte kuvitella kuinka onnellinen olin kun lopulta oli mahdollista ottaa koira (ja olin saanut pitkään kestäneen suostutteluni läpi ☺). Niin meille haettiin sitten kultainennoutaja uros Golden Fairytail Believe In, josta tuli nimeltään Miki.

Kultsu herra asustelee vanhempieni luona maalla. Olisin mieluusti ottanut sen mukaan, mutta tuntuisi kurjalta ottaa kaupunkiin koira, joka on ollut koko elämänsä maalla ja saa juosta siellä irti pihalla joka päivä ja lenkkeillä kunnon metsälenkkejä. Hillasta ja Mikistä on tullut ihan parhaat kaverukset.

Mikin kanssa ollaan käyty yhdellä möllikurssilla. Muuten ei olla missään kursseilla tai muilla käyty. Ihan vaan kotona harrasteltu kaikenlaista. Olin vielä niin nuori, että ei ollut itsellä rohkeutta lähteä minnekkään näyttelyihinkään, eikä ne kiinnostanutkaan silloin niin suuresti mitä nyt tällä hetkellä. Miki toteuttaa noutajan työtään kantelemalla talon hanskoja ja kenkiä ympäriinsä.

Miki on toisaalta ollut helppo tapaus, mutta aina ensimmäisen koiran kohdalla tietenkin tekee virheitä. Se ei esimerkiksi ole rikkonut mitään tavaroita (mitä Hilla on tehnyt jo Mikinkin edestä) ja peruskäskyt esim. luoksetulo on hyvin hallussa. Mutta joka koiralla on ne omat pahat tapansa. Miki vetää hihnassa aivan mielettömästi (omistajan tyhmyyttä, tätä virhettä ei ole Hillan kanssa tehty), lisäksi se on ollut varsinkin nuorempana hyvin dominoiva ja siinä mielessä haastava.

Miki viettelee leppoisaa kotikoiran elämää ja toivottavasti meillä on vielä monta yhteistä hyvää ja tervettä vuotta edessä!♥

Noutaja ♥Mikin lempipaikka pikkuisena ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti