tiistai 4. kesäkuuta 2013

Huh hellettä!

Päivät on ollut niin kuumia, että ei olla oikeen tehty Hillan kans mitään muuta kuin uitu. Kaikki muu urheilu ja lenkkeily on nyt raskasta niin emännälle kuin koiralle. Viime viikon sunnuntaina käytiin pitkästä aikaa tollerilenkillä. Koiria siellä taisi olla 11. Olihan siinä vilskettä. Koirat juoksivat ja kävivät välillä uimassa.

Perjantaina me suunnataan nokka kohti Himosta ja tollerileiriä. Siellä vierähtääkin koko viikonloppu. Mennään sinne Hillan siskon Ellin kanssa ja ollaan samassa mökissä Hillan kasvattajan kanssa. Mökki on 8 hengen ja meitä taisi sinne olla se 8 ihmistä tulossa ja 7 koiraa. Katsotaan onko mökki pystyssä enään sunnuntaina. ;)

Leirillä me tutustutaan rally-tokoon. Koulutuksia on lauantaina ja sunnuntaina. Oon itse tässä jo tehnyt taustatutkimusta ja lukenut täältä sivulta kylttejä ja niiden suoritusohjeita. Hauskalta vaikuttaa!

Uimakuvia yms. mulla olisi laittaa tänne vaikka kuinka paljon. Mutta en halua ihan kyllästyttää teitä niillä. ;) Eli laitetaanpa piristykseksi joku ihan muu kuva.

Toinen on ollut joskus niin pieni ♥

2 kommenttia:

  1. Voi eii miten söpö pikku Hilla! :) Kuulostaa kyllä tosi hauskalta toi tollerileiri. Toivottavasti sattuu vähän viileämmät kelit viikonlopulle, nii jaksaa koiratkin nauttia paremmin leirielämästä. Oikein hauskaa leiriä teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta,ois se hieman helpompaa jos ois pikkasen viileempää.Onneksi on kuitenkin autossa ilmastointi.Muuten vois 4 tunnin ajomatka tuntua raskaalta. :D

      Poista