keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Koiramaista kesää!

Kesä on mennyt vauhdikkaasti. Tässäpä tiivistettynä hieman mitä meille on tapahtunut:

Taipparit 22.5.16: 
Aikaisin sunnuntaiaamuna ajelimme Oulaisiin taipumuskokeisiin. Tunnelma koepaikalla oli taas ihanan rento ja lähdettiin kyllä suorittamaan rennoin mielin kun meidän vuoro tuli. Tuloksena NOU0. Tuomarina Jyrki Oikarinen. Jäljelle pääsy jäi yhden variksen päähän! Pikkasen meinaa harmittaa, mutta kokeesta on muuten kuitenkin huippufiilis. Tämä näyttää, että meidän treeni ei oo ollut turhaa! Tuomarikin sanoi, että se oli pienestä kiinni. Saatiin nyt vaan lisämotivaatiota, kun edistymistä on tapahtunut niin hurjasti. 
Sitten MEJÄ-kokeisiin:

Siikajoki 26.5.16: Meidän ensimmäinen koe tässä lajissa. Maasto oli meille haastavaa tosi märkää suota (emäntää pelotti, että saappaan varret ei riitä...☺) ja harjannetta, jossa tuuli kuljetti jälkeä kovasti sivuun. Koe keskeytyi juuri ennen sorkkaa. Tuloksena AVO0. Tuomari Jukka Välitalo.

Raahe 9.6.16: Nyt päästiin kuivempaan maastoon, kuin viimeksi. Riistan jäljet teetti Hillalle työtä ja lopussa oleva tiheikkö. Yhdesti hukka, jonka jälkeen varmemmin sorkalle. Tuloksena 32 pistettä ja AVO2. Tuomari Erika Jylhä-Pekkala. 

Millä jatketaan:
- Tehotreeni variksilla jatkuu
- Hillalle rohkeutta lisää hakea hakuruudussa laajemmaltakin alueelta
- Maksimissaan kaksi motivaatiojälkeä MEJÄ-kokeita silmällä pitäen (täytyy ainakin kokeilla jo kolmatta jälkiliina vaihtoehtoa, kun kaksi aiempaa on todettu Hillalle aivan liian raskaiksi)

Nyt me keskitytään tämä heinäkuu treenailemaan ja katsotaan mahdollisia kokeita elo- ja syyskuulle. Hillan pitäisi aloittaa juoksut ihan näinä päivinä. Näiden kokeiden ja treenien lomassa on ehditty jo suunnitella elokuun kesälomareissua. Päästään taas pitkän tauon jälkeen kunnolla vaeltamaan. Tarkoituksena vaeltaa kolmessa päivässä Hetta-Pallas reitti (n. 55 km). Kirjoittelen reissusta tänne blogiin sitten lähempänä tarkemmin.

© Annukka Ahola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti