Blogin takana

Tämän blogin takana on -93 syntynyt koiraihminen. Koirat ovat olleet tärkeässä osassa elämääni pienestä pitäen. Aluksi oli  naapureiden ja tuttujen koirat, kunnes meille saapui kultainennoutaja uros Golden Fairytail Believe In "Miki". Syntynyt 10.6.2004. Miki ei ole ollut se helpoin ensimmäiseksi koiraksi. Miki on luonteeltaan kovapäinen ja kokeili varsinkin nuorempana. Nyt herra viettelee eläkepäiviä vanhempieni tykönä maalla. Miki on ollut terve koko elämänsä ja ei ole vielä vanhuudenkaan myötä tullut vaivoja.

Sitten tuli Hilla. Mietin pitkään eri rotuja. Tosin listan kärkipäässä oli noutajat ja metsästyskoirat. Jotenkin olen noutajiin mieltynyt. Tarkoitus oli ottaa energinen harrastuskoira. Ja sitten päätin, että se rotu on novascotiannoutaja. Odottelin sopivaa ajankohtaa, jolloin minulla olisi tarpeeksi aikaa koiranpennulle. Semmoinen sopiva aika tuli kesällä 2012, jolloin otin yhteyttä Grezagord's kenneliin. Siellä oli vielä vailla kotia yksi narttu pentu, joka sitten päätyi mulle.☺ En ole katunut päivääkään rotuvalintaani. Sain koiran josta on moneen ja vielä sen lisäksi olen tutustunut upeisiin ihmisiin tämän rodun parissa.

Hillan seuraksi haaveilen koiraa, mutta se ei ole vielä ajankohtaista. Tällä hetkellä ei ole aikaa toiselle koiralle ja Hilla on vielä sen verran nuori että haluan keskittyä vain sen kanssa harrastamiseen. Ainoaksi tolleriksi Hilla ei kuitenkaan jää se on varma.☺

Kasvattajan peruskurssin olen suorittanut 24.11.2013 Raahessa. Seuraavaksi haaveissa olisi metsästyskortti, mahdollisesti ensivuonna.

© Annukka Ahola

© Annukka Ahola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti