perjantai 29. marraskuuta 2013

Kasvattajan peruskurssi

Raahessa järjestettiin 23.-24.11 kasvattajan peruskurssi. Ja sattuipas nyt käymään niin että laitoin ilmon menemään sinne. Oon tuosta haaveillut jo pidemmän aikaa, nyt sitten päätin vaan ihan viime tingassa ilmoittautua.
Oli mielenkiintoiset kaksi päivää. Paljon asiaa jotka jo tiesin, mutta paljon myös sellaista josta en ollut kuullut ikinä mitään. Kurssimateriaaleja ei postin lakon takia saatu ja ne tuleekin meille vasta myöhemmin. Ei voitu hirveästi tenttiin valmistautua.☺
Kurssilta jäi päällimmäisenä mieleen eräs ulkomuototuomari joka kävi puhumassa meille koiran anatomiasta ja näyttelyistä. Todella mielenkiintoista asiaa. Ja rohkeasti kertoi omista kasvatuskokemuksista ja tekemistään virheistä. Ja puhui myös todella kriittisesti näyttelyistä vaikka oli itsekin ulkomuototuomari. Kaikki oli asiaa kyllä todellakin.
Saatiin sitten tässä eräänä päivänä sähköpostia ja sain tietää että olen läpäissyt tentin! Oli kiva herätä aamulla tuollaiseen sähköpostiin. Nyt on sitten mahdollisuus joskus tulevaisuudessa anoa kennelnimeä. Sekin oli ihan uutta että nykyään se 7 vuoden sääntö onkin poistunut ja todistus onkin elinikäinen. Eli ei tarvitsekkaan käydä kurssia uudelleen vaikkei kennelnimeä olisikaan hommannut 7 vuoden aikana.

Hillan ilmoitin Kajaanin KV näyttelyyn, joka on tammikuussa. Siihen loppuu meidän näyttelytauko.Onneksi.☺

Ja meillähän aloitettiin pari päivää sitten toiset juoksut. Niitä odoteltiinkin melko kauon. Onneksi kerkesi alkaa ennen tuota Kajaanin näyttelyä.

Löysin tämän pentukuvan arkistojen kätköistä. Voi toista.♥

5 kommenttia:

 1. Mekin ollaan tulossa Kajaaniin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulinkin Pialta!;) Odotan innolla että nään Pablon ihan livenä!

   Poista
  2. Joo mukava on kyllä nähdä!

   Poista
 2. Oliko tuo kurssi kalliskin? Mietin jos sen kävisi ilman mitään kasvatushaaveita mielessä edes :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssin hinta oli 70 euroa. Että onhan sillä hintaa, mutta mun mielestä kyllä ihan sen arvoinen! Ja voin kyllä suositella menemään vaikkei olisikaan kasvatushaaveita. :)

   Poista