maanantai 7. huhtikuuta 2014

Päivitystä pitkästä aikaa!

Oon ollut ihan älyttömän laiska viime aikoina näissä blogijutuissa. Koitan nyt parantaa tapani, kun meillä tänne on jotain kerrottavaakin. Viime syksy oli niin hiljaiseloa koiraharrastusten puolelta.
 
Vuosi 2014 meillä lähti käyntiin Kajaanin Tamminäyttelyssä. Sieltä jäi taskuun paljon enemmän mitä odotettiin.

Sijoitushan oli NUO ERI NUK1 SA PN3 SERT. Tuomari oli Paavo Mattila.

Arvosteluna tällä kertaa:
Erinomainen narttu. Kaunis pää ja kaula. Erinomainen runko ja luusto, sopivat kulmaukset. Hyvä karvapeite. Liikkuu erittäin hyvin. Edessä aavistus pehmeyttä. Miellyttävä käytös.

© Noora K
Nyt on sitten tulossa kolmet näyttelyt. Ja Paavolle mennään uudestaan Kalajoella, katsotaan mitä mieltä on sitten neidistä. Karvat meillä on alettu tiputtamaan sopivasti nyt kun ilmat lauhtui. Saapa nähdä onko tuossa koirassa karvoja ollenkaan Pyhäjärven näyttelyssä.

Viime viikolla aloitettiin rally-toko alkeiskurssi. Ollaanhan me tollerileirillä viime vuonna jo rally-tokoiltu, mutta menin silti alkeisiin, koska haaveilen että päästäis kokeilemaan kisoihin ja on hyvä muistuttaa mieleen nuo alkeet. Rallyhan tulee viralliseksi lajiksi 1.5. Oulussa olisi alo-luokan kisat toukokuussa. Katsotaan jos viikonloput riittää.

Täytyy kehua tuota Easy dogin kurssia. Aloitettiin siellä heti suoraan radalla, eikä jankata pelkästään muutamia kylttejä. Ja ohjaaja katsoo suorituksen ja kertoo mitä parannettavaa on.

Tässä teille muutama kuva viime viikon lenkiltä ja noutotreeneistä, jota otettiin siinä sivussa.1 kommentti: