maanantai 1. lokakuuta 2012

Nyt on blogi valmis!

No niin sainpas tämän blogin ulkoasun nyt semmoiseen malliin,että miellyttää omaa silmää.Toivottavasti myös teidän muiden silmää.:)

Käytiin Hillan kanssa tuossa päivällä koirapuistoilemassa.Pitkästa aikaa kunnon ulkoiluilma.Keskiviikkona mennään sitten ensimmäistä kertaa pentukerhoon.Pääsee leikkimään samanikäisten kaverusten kanssa.Ei oikeen tahdo tuolla koirapuistossa vielä uskaltaa leikkiä,kun on sen verran vauhdikasta menoa ja isoja koiria.

Ja innolla odotan jo tokon alkeiskurssia mihin ilmoittauduin.:) Se alkaa sitten marraskuun lopulla.

Vielä tähän tämmöinen hauska haaste,jonka löysin Pablo tollerin blogista.:) Nuita kysymyksiä on ihan hyvä miettiä.

1. Mitä 'ei niin fiksuja' tapoja koirallasi on?
Nämä vaihtelee suuresti.Tällä hetkellä se on semmoinen,että aina kun Hilla saa olla irti niin se juoksee ku pöhlö ja ei tietenkään katso minne juoksee.Siitä seuraa aina se,että saan olla pesemässä sitä liejusta.Monta ojanpohjaa on jo koluttu.Aina saa säikähtää,että meneekö vaikka koipi poikki,kun se ei niitä ojia huomaa olleskaan,mutta onneksi niin ei oo käyny.

2. Onko sinulla jokin koiriin liittyvä tarvike jota ilman et pärjäisi?
Ostin juuri Mustista & Mirristä semmoisen hienon koirien matkajuomapullon.Se on todellä kätevä.Ei tarvii erikseen raahata kuppia ja vesipulloa kun ne on samassa.:)

3. Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitteita teillä on?
 Näyttelyt ja match showt,mejä ja ainakin toko.Ja täytyy sitä agilityäkin jossain määrin ainakin kokeilla.Pitää kokeilla monenlaista,jotta löytää sen oman lajin mistä nauttii koira ja omistaja.Ja tietenkin Hillasta tulee vaelluskumppani.:) Mikäs kuulostaa sen ihanemmalta,kuin päästä tuntureille vaeltamaan oman koiran kanssa.

4.Suosikkikuvasi koirastasi?


5. Mikä on paras tapa viettää aikaa koirasi kanssa?
Parasta on se kun voi mennä vaikka metsälenkille ja koirat saa kirmata vapaana.:) Lisäksi se kun pikkuinen vaan kömpii viereen nukkumaan ja tuhisemaan.

6. Miksi omistat juuri koiran,etkä muuta eläintä?
Oon pienestä tytöstä asti ollut ihan hulluna koiriin.Kaikki liittyi aina koiriin.:) On mukava kun on semmoinen kaveri,jonka kanssa voi harrastaa monenlaista,lenkkeillä ja joka on mukana kaikessa.En osaisi olla ilman koiraa ollenkaan.

7. Millä sanoin kuvailisit koiraasi?
Tosi utelias,vilkas,riiviö ja todella todella ovela!:)

8. Pelkääkö koirasi jotain,jos niin mitä?
No eipä oikeastiin.Hirmu rohkea,välillä vähän tyhmän rohkeakin.Ainoastaan koirapuisto vielä jänskättää.Siellä on niin vilskettä ja monta isoa juoksevaa koiraa,että Hilla päättää vielä tulla jonkun jalkoihin turvaan.

9. Mistä keksit koirasi nimen?
Jostakin olen joskus tuon Hilla nimen kuullut ja ajattelin silloin,että mulla tulee joskus olemaan koira nimeltä Hilla.Ja tämmöiselle tolleri tytöllehän se passas paremmin ku hyvin.Värikin on oikea!:D

10. Kuinka monta koiraa on sopiva määrä?
Kaksi tai kolme.Mutta nekin vasta sitten joskus kun on tilava koti ja piha.:) Ja itsellä aikaa niin monelle koiralle.

11. Koirasi paras koirakaveri?
No ehdottomasti eräs Akita poika Kuma.:) Ja Mikikin on varmaan aika rakas.:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti