lauantai 14. helmikuuta 2015

Aika rientää!

Vuosi on vaihtunut aikoja sitten ja tämä päivitys tulee tosi myöhään. En vain halua jättää mitään meidän näyttelyä/ tapahtumaa välistä. Blogin päivittely on jäänyt niin vähälle, että aivan hävettää. Mutta koitan parantaa tapani. Mielelläni tänne kuulumisia päivittelisin jos aika joskus riittäisi.

No muistellaanpas vähän alkuvuotta:

Käytiin Hillan kanssa hakemassa Kajaani KV:ssa AVO ERI AVK2 SA. Mainio neiti. Ajattelin, että ei se varmaan juoksujen takia ala millekkään. Arvostelun näette täältä.
Raahe RN:ssä käytiin hakemassa meidän ensimmäinen (ja toivottavasti viimein) H. ☺

© Noora Kuivalainen
Voisin listata tähän vähän tämän vuoden suunnitelmia ja jotakin viime vuodeltakin.

AGILITY: Agilityn alkeet meni. Lajiin oli kiva tutustua. Meillä oli kivaa kurssilla, mutta ei se agility kyllä meidän laji ole.

MEJÄ: Mejäilyä tuli syksyllä tehtyä kivasti. Harjoiteltiin ihan kokeiden jälkeä ja Hilla meni hienosti! Haaveena tälle vuodelle olisi startti kokeessa, meni miten meni. Hilla on tarkka jäljestäjä. Välillä tosin hidas, mutta pääasia että menee tarkasti. Kyllä se vauhti sieltä tulee.

NOU: Ne taipparit... Damit tulee hienosti. Variksella ei olla päästy hirveästi treenaamaan, koska ei ole ollut pakastinta. Mutta asia on nyt korjattu. Jänistä ollaan nyt kanneltu muutaman kerran ja se palautui pienen kannustuksen jälkeen jäljen päästä.

PELASTUSHAKU: Pelastushakuun ja jälkeen tutustuminen meni. Nyt treenataan aktiivisesti kaksi kertaa viikossa hakua porukassa johon mentiin mukaan tutustumisviikonlopun myötä. Siinä onkin tiedossa hommaa koko talveksi, siinä kun ei säätä tai vuodenaikaa katsota. Meillä on ilmaisuna rulla ja ei ole ollut ongelmia opettaa Hillaa siihen. Voidaan alkaa vaikeuttamaan harjoituksia. Koko ketju etsimisestä näyttämiseen toimii jo.

RALLY-TOKO: Rally-toko kisoja on tulossa Ouluun ensi keväänä. Niistä johonkin laitan ilmon ja lähtään kokeilemaan kisoihin. Meillä menee rally-toko hyvin. Harmittaa vaan kun ei ole meillä päin opetusta/ kurssia joka valmentaisi kilpailuun. Mutta eihän sitä mitään menetä vaikka menee kokeilemaan?☺

Alle muutama kuva ihanilta lenkeiltä. ☺ Hyvää Ystävänpäivää!

© Annukka Ahola

© Annukka Ahola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti