torstai 5. kesäkuuta 2014

Kesäkuulumisia!

Toukokuussa käytiin Oulu KV:ssa hakemassa EH. Arvostelun voitte lukea täältä.Seuraavat näyttelyt joihin ollaan ilmoittauduttu on Oulu KV ja Kemi KV. Toivotaan että tuolla neidillä olisi juoksut ennen noita näyttelyitä. Silloin ehkä kiinnostaisi enempi Hillaakin olla kehässä.☺

Kesän liikunta on painottunut uimiseen. Hilla niin nauttii kun saa pyydystää kuplia vedestä ja noutaa damia tai palloa. Näillä helteillä ei oikein muuta liikuntaa pystykkään harrastamaan.

Liityin Raahen Koirakerhoon tässä vasta ja huomasin että on alkamassa agilityn alkeiskurssi. Ei olla agia testattu ikinä, niinpä hetken mielijohteesta ilmoittauduin kurssille.
Meillä sitten oli maanantaina hallittavuustesti. Siellä oli ihan perusjuttuja joita jokaisen koiran täytyisi osata. Muiden koirien ohitusta, ohjattavuutta, luoksetuloa ja leikkisyyttä.

Tänään saatiin sitten sähköpostia, että ollaan päästy ryhmään! Maanantaina alkaa treenit.☺ Agility ei ole niin paljon kiinnostanut, mutta lähdetään testaamaan kuitenkin. Hilla ainakin nauttii, koska saa tehdä ja mennä kokoajan. Ja eihän sitä tiedä jos emäntäkin innostuu lajista. Mitään en agilityn päälle ymmärrä, mutta sitähän varten kurssille mennään, että siellä opitaan.

© Mirka Turunen
© Mirka Turunen

2 kommenttia:

  1. Ainahan sitä kannattaa käydä kokeilemassa! Agility on kivaa ja toivottavasti pääsen joskus taas sen lajin pariin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innostuin kyllä itekki tuosta!☺ Ootan jo maanantain treenejä innolla. Hillakin nautti kovasti.☺

      Poista