tiistai 15. tammikuuta 2013

Tammikuun touhuja

Postiin oli tullu mulle paketti!:) Hurtan oranssi treeniliivi (Hurtta Lifeguard treeniliivi) ja aktivointilelu (Canine Genius Mike Mini) Hillalle. Haaveilin tuommoisesta treeniliivistä pitkään, mutta hinta oli ihan liian hirveä mulle. Mutta nyt ne oli alennuksessa! Ja käytin tietenkin tilaisuuden hyväksi ja pistin heti tilaukseen. Tykkään kyllä hirveästi! Nyt ei tarvi aina vaihtaa tavaroita takista toiseen, kun voi vaan nakata tuo päälle ja siinä on hyvät heijastimetkin.

Ollaan nyt viime päivät treenattu urakalla paikallaan pysymistä. Käsken Hillan maaten, sanon "paikka" ja sitten odotellaan. Välillä levitän namuja vielä kiusaamaan siihen eteen. Hilla osaa sen hyvin, mutta siinä vaiheessa kun siirryn pois näkyvistä niin Hilla tulee etsimään. Että pitäis vielä saada Hilla pysymään myös silloin kun en itse ole näkyvissä. Treeniä, treeniä!

"Ai mistä tämä sotku?Siinäpä hyvä kysymys!"
Hilla oli yksin ollessaan päättänyt vissiin vähän kutoa. Siihen malliin oli levitetty neulepuikot lattialle. ;D Onneksi tekemisen puute nyt johtui vain siitä, kun emme kerenneet käydä lenkkeilemässä ennen kuin lähdin. Että ei onneksi ihan tapa kuitenkaan ole. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti