keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ihana talvi!

Tuo kauon kaivattu lumi on nyt tullut ja Hilla on niin innoissaan.Lumessa on sen mielestä ihana kaivella,kieriä ja muuten vaan juosta niin lujaa kuin tassuista pääsee.Se nostaa itselle väkisinkin hymyn huulille,kun katselee kuinka toinen nauttii.

Lauantaina käytiin Oulun Tollereiden pikkujouluissa Valkiaisjärvellä.Ensin hieman kisailtiin.Meidät jaettiin kahteen joukkueeseen ja sen jälkeen oli pari leikkimielistä kisaa.Meidän joukkue voitti ja saatiin sitten palkinnoksi luu ja purutikku. :) Häviäjätkään ei tietenkään jäänyt ilman vaan myös he saivat purutikut.Lisäksi oli vielä nakinsyöntikilpailu.Jokainen koira kävi vuorollaan syömässä omat nakkinsa ja nopein tietenkin voitti.Tässä koirat jakaantui selvästi niihin nautiskelijoihin ja niihin joiden piti saada nakit nopeasti suuhun.Hilla oli nautiskelija,vaikka odotin siltä kyllä jotain ihan muuta. :D Ainakin kotona kaikki pitää hotkia niin kauhealla kiireellä.
Lopuksi paistettiin vielä makkaraa ja juotiin glögiä. :)

On ollut aika kiirettä tämän joulun takia.Pitänyt laukata jouluostoksilla ja ties mitä.Niinpä Hillan ja Mikin kanssa ollaan tehty oikeen pitkiä lenkkejä,että se on jaksanut sitten odottaa kotona reippaasti sen aikaa,kun olen ollut pois.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti